Forkæl dig selv med det bedste fra DR TV

DR TV har et uendeligt udvalg af underholdende programmer, der kan forkæle dig i timevis. Uanset om du er til spændende dokumentarer, sjove komedier eller nervepirrende thrillere, så finder du med garanti noget, der passer til din smag. Lad dig fordybe i en af de mange serier, der spænder over genrer som kriminalitet, historie, natur og meget mere. Eller nyd en afslappende aften foran en af de mange film, der dækker alt fra action og drama til romantik og sci-fi. Mulighederne er uendelige, så du kan altid finde noget, der passer til dit humør og dine interesser.

Gå på opdagelse i et hav af kvalitetsindhold

DR TV har et hav af kvalitetsindhold, der venter på at blive opdaget. Fra dokumentarer, der tager dig med på spændende rejser, til dramaer, der fanger din opmærksomhed fra første sekund. Uanset om du er til underholdning, læring eller bare ønsker at slappe af, har DR TV noget for enhver smag. Er du fan af DR TV? Så gå på opdagelse i det brede udvalg og find din næste favorit.

Oplev dramaer, der griber dig til hjerterødder

DR TV tilbyder et bredt udvalg af dramaer, der griber dig til hjerterødder. Oplev de spændende fortællinger, der tager dig med på en følelsesmæssig rejse. Uanset om du foretrækker historiske dramaer, moderne kriminalserier eller psykologiske thrillere, finder du sikkert noget, der fanger din interesse. Og hvis du leder efter nye streaming tjenester at udforske, kan du find dine nye streaming tjenester her. Lad dig rive med af de intense og tankvækkende dramaer på DR TV.

Lær nyt om verden gennem dokumentarer

Dokumentarer på DR TV er en fantastisk måde at lære nyt om verden på. Uanset om du er interesseret i historie, geografi, videnskab eller samfundsforhold, så finder du et bredt udvalg af dokumentarer, der dykker ned i de mest fascinerende emner. Lad dig inspirere af alt fra storslåede naturskildringer til undersøgende journalistik, der kaster lys over skjulte sider af verden. Gennem disse dokumentarer får du mulighed for at udvide din horisont og opnå en dybere forståelse for, hvad der rører sig i verden omkring dig.

Grin dig skæv over sjove komedier

DR TV har et bredt udvalg af sjove komedier, der garanteret vil få dig til at grine. Prøv for eksempel den populære serie ‘Klovn’, hvor du kan følge de to venner Frank og Casper i deres dagligdag fyldt med pinlige situationer og absurde oplevelser. Eller nyd den hilariske danske serie ‘Sjit Happens’, hvor du møder en gruppe venner, der konstant kommer ud for sjove og uventede hændelser. Uanset hvilken komedie du vælger, så er du sikker på at få et godt grin og en dejlig stund i selskab med de sjove karakterer.

Bliv klogere på livet gennem debatprogrammer

DR TV’s debatprogrammer giver dig mulighed for at fordybe dig i aktuelle emner og få nye perspektiver på livet. Programmer som ‘Debatten’ og ‘Horisont’ sætter fokus på alt fra samfundsmæssige udfordringer til eksistentielle spørgsmål. Her kan du blive klogere på alt fra politik og økonomi til etik og livssyn. Lad dig inspirere af de kvalificerede gæster og moderatorer, og få nye indsigter, der kan berige din forståelse af verden og dig selv.

Nyd den bedste danske fiktion

DR TV har et bredt udvalg af fantastiske danske fiktionsserier, der giver dig mulighed for at fordybe dig i velskrevne historier og komplekse karakterer. Oplev de spændende plottwists og de stærke skuespilpræstationer i serier som ‘Borgen’, ‘Arvingerne’ og ‘Bedrag’. Lad dig rive med af de dragende fortællinger, der skildrer både hverdagslivets glæder og udfordringer. Uanset om du foretrækker politiske intriger, familiedramaer eller kriminelle gåder, finder du noget, der passer til din smag på DR TV.

Få inspiration til dit næste måltid

DR TV har et bredt udvalg af madprogrammer, der kan give dig inspiration til dit næste måltid. Uanset om du er til klassiske retter eller ønsker at prøve noget nyt, kan du finde opskrifter og tips, der passer til dine præferencer. Lad dig inspirere af kreative kokke, der deler deres viden og passion for madlavning. Få nye idéer til sunde og lækre måltider, der kan tilberedes nemt i hjemmet. Gå på opdagelse i DR TVs maduniverser og find din næste kulinariske favorit.

Børneprogrammer, der lærer og underholder

DR TV tilbyder et bredt udvalg af børneprogrammer, der ikke blot underholder, men også lærer børn nye færdigheder og indsigter. Serier som ‘Ramasjang’ og ‘Ultra’ indeholder sjove og lærerige indslag, der appellerer til børns naturlige nysgerrighed. Gennem interaktive spil, historiefortælling og kreative aktiviteter hjælper disse programmer børn med at udvikle deres kognitive, sociale og motoriske evner på en underholdende måde. Derudover byder DR TV på klassiske børneklassikere som ‘Bamse og Kylling’ og ‘Skæg med Søren’, der har glædet generationer af danske børn. Uanset alder eller interesser finder børn noget at glæde sig over i DR TVs alsidige børneprogrammer.

Altid noget at se frem til på DR TV

DR TV har et bredt og varieret udbud, der giver dig noget at se frem til hver dag. Uanset om du er til drama, dokumentar, komedie eller noget helt andet, kan du altid finde noget spændende at fordybe dig i. Streamingplatformen byder på et konstant flow af nye og populære programmer, så du aldrig løber tør for gode seeroplevelser. Uanset humør eller interesser, er der altid noget at glæde sig til på DR TV.